Bel mij op: 06 15 85 36 63 of mail naar fikret.saral@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Als u iemand inhuurt om het stucwerk in uw woning te verrichten, wilt u natuurlijk wel iemand inhuren die stucwerk op het hoogste niveau kan bieden. Benadert u Fikret Saral voor de klus, dan weet u zeker dat u goed zit. Deze zeer ervaren stukadoor heeft namelijk al jaren ervaring in het vak en stopt pas met werken als u helemaal tevreden bent met het eindresultaat van zijn werkzaamheden. Fikret Saral hecht veel waarde aan betrekken van u als klant bij het project en zal in samenspraak met u de keuze voor het materiaal en de producten bepalen.

Uw expert op het gebied van stucwerk en betonrenovatie

Fikret Saral is een zeer ervaren stukadoor met jarenlange ervaring in het aanbrengen en verbeteren van stucwerk. Zo kunt u Fikret Saral niet alleen inhuren voor het stuken van nieuwe muren, maar ook voor het uitvoeren van een betonrenovatie. Is het stucwerk van uw bestaande wand kapot, dan helpt Fikret Saral u graag om de muren weer helemaal te repareren. 

Fikret Saral is al jaren actief in de bouw. Eerst in dienst en vanaf het jaar 2008 als ZZP’er in de bouw. Al sinds het jaar 2002 is deze expert verbonden aan HomeTeam, waar hij vele klanten bedient en het stucwerk op hoog niveau aanbrengt of renoveert. 

Het werkgebied van Fikret Saral

Fikret Saral heeft een groot werkgebied, wat betekent dat u hem vanuit verschillende woonplaatsen in het land in kunt huren voor uw klus. Zo is Fikret Saral actief in de provincie Drenthe, maar ook in de provincies Overijssel, Friesland en Groningen. Woont u in het noorden van het land, dan heeft u grote kans dat u deze vakman kunt inhuren voor uw klus. Ook wanneer u buiten deze provincies een opdracht of project wilt laten uitvoeren, kunt u contact op nemen met deze specialist. Vragen over Fikret Saral? Neem dan contact met hem op.

Contact