Bel mij op: 06 15 85 36 63 of mail naar fikret.saral@hometeam.nl hometeam.nl

Projecten

Projecten van Fikret Saral

Fikret Saral is een ervaren stukadoor die al jaren werkzaam is voor HomeTeam. In de vele jaren dat deze stukadoor diensten heeft verricht voor HomeTeam, zijn er al vele projecten met succes door hem afgerond. Fikret Saral vindt het in al zijn projecten belangrijk dat u als klant tevreden bent met het eindresultaat. Om dit optimale eindresultaat te behalen, zal hij u actief betrekken in het proces. Meer over de projecten die Fikret Saral voor u op kan pakken, leest u op deze pagina. 

Bekijk projecten

Projecten op het gebied van stucwerk

Als ervaren stukadoor heeft Fikret Saral door de jaren heen vele stucwerk projecten op mogen pakken en af mogen ronden. Niet alleen stucwerk in nieuwe woningen, maar ook stucwerk in bestaande woningen. Zo heeft deze stukadoor stucwerk gedaan in nieuwbouwhuizen, maar ook in aangebouwde delen van een bestaande woning. Ook beschadigde muren worden hersteld door Fikret Saral, aangezien deze specialist ook scheuren in stucwerk kan herstellen. 

Projecten op het gebied van vloeren

Fikret Saral houdt zich niet alleen bezig met muren en plafonds, maar ook met vloeren. Hij heeft al vele vloeren geëgaliseerd, maar heeft ook al tientallen keren ondersteund in het maken van een dekvloer of coatingvloer. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen, maar is de ondervloer van uw woning scheef? Dan kan deze bouwspecialist de vloer helemaal recht maken.

Projecten op het gebied van afdichting

Soms wordt ervoor gekozen een bestaande kelder af te dichten, ofwel helemaal dicht te maken. Is dit het geval, dan ondersteunt Fikret Saral in het volledig afdichten van de ruimte. Moet de kelder behandeld worden voor optrekkend vocht, dan kan Fikret Saral dit ook doen. Zowel op het gebied van het afdichten van de kelder als het behandelen van optrekkend vocht, heeft deze bouwspecialist al veel projecten afgerond voor HomeTeam.

Contact